Înregistrarea datelor de concurs


Participantii sunt obligati sa foloseasca un dispozitiv pe care sa inregistreze cursa, astfel incat sa poata incarca rezultatul pe platforma online pusa la dispozitie, pentru a accede in clasament pe baza timpului inregistrat si salvat in aplicatia folosita.
Odata cu mesajul de confirmare a inregistrarii primit prin email, dupa efectuarea platii, participantii vor primi un link catre pagina, unde vor putea incarca rezultatul, astfel:
1. Se acceseaza link-ul din mesaj, care va deschide pagina de self manage.
2. In partea de sus a paginii, in stanga, va fi vizibil butonul verde “POST RESULTS”. Se acceseaza butonul si se va deschide formularul de inscriere a rezultatului.
3. Primul camp este pentru introducerea timpului final, in format HH / MM / SS , reprezantand ore / minute / secunde.
4. In al doilea camp se introduce un link valid catre activitatea inregistrata, pentru verificarea rezultatului inscris. Verificati ca link-ul sa fie valid / copiat corect inainte de a trimite rezultatele catre platforma online.
5. Dupa inscrierea timpului final si introducerea link-ului, apasati butonul albastru “TRIMITE”.

Activtatile inregistrate si incarcate trebuie sa fie publice, astfel incat link-urile sa poata fi accesate de catre organizator si ceilalti concurenti!
Vor fi luate in considerare pentru realizarea clasamentelor, doar activitatile inregistrate cu ajutorul unei aplicatii mobile / dispozitiv GPS, care pot fi verificate de catre organizator accesand un link valid incarcat in platforma online, conform instructiunilor de mai sus.
Timpul limita de incarcare a rezultatelor in platforma este de 48 ore dupa inchieierea competitiei (19 ianuarie, ora 17:00)