Program

 ATENTIE! Pe intreaga durata a desfasurarii activitatilor premergatoare si ulterioare concursului in sine, este obligatorie purtarea mastii de protectie in zona de concurs (la ridicarea kitului, pe durata stationarii in zona, la festivitatea de premiere etc).

Inainte de plecarea in cursa, tuturor participantilor le va fi masurata temperatura corporala, prin termoscanare si se va completa cate un scurt chestionar epidemiologic. Va recomandam ca incalzirea sa se faca dupa termoscanare, inainte de accesul in zona de start. Pentru aceasta, va rugam sa fiti prezenti la centrul de concurs cel tarziu la ora 08:00. 

Program ridicare pachete de concurs:

Vineri 14 august, orele 16:00 – 21:00
Sambata 15 august, orele 06:00 – 08:00
Pachetele se vor ridica de la centrul de concurs – Pensiunea Susman – Rachitele *

* Ridicarea pachetelor se va face doar pe baza unui act de identitate si odata cu predarea declaratiei de participare, completata si semnata. Aceasta a fost trimisa pe email, odata cu mesajul de confirmare a inregistrarii. In cazul in care ati ratacit declaratia, puteti descarca aici modelul, pe care sa-l completati cu datele personale si numarul de concurs. Numarul de concurs il puteti afla aici, cautand dupa nume.

Pentru minorii inscrisi in concurs, indiferent de cursa la care participa, este necesara predarea unei declaratii completata de unul din parinti, care poate fi descarcata aici. Atentie! Minorii care nu aduc aceasta declaratie completata, nu vor putea participa la concurs.

Program concurs – 15 august:

09:00 – Start Cursa copiilor, pe categorii de varsta

09:30 – Premiere copii

10:00 – Start Maraton, Semimaraton, Cros. Plecarea in cursa se va face individual, la distanta de 5 secunde intre participanti. Ordinea plecarii va fi anuntata din timp si afisata la centrul de concus.

18:00 – Festivitatea de premiere

Programul afisat poate suferi mici modificari, caz in care participantii vor fi notificati din timp. 

In conditiile speciale de protectie sanitara in care se va desfasura aceasta editie, sedinta tehnica se va desfasura online (site, email, Facebook) iar incalzirea va fi efectuata individual.